Afbeelding

Bettina Veenstra

Woont 34 jaar in Diemen. Werkt als medisch secretaresse.

Wat zijn uw hobby’s?
“Ik houd ontzettend van zingen. Ik zing al 14 jaar bij The Monday Singers (TMS) in Duivendrecht. Ik zit in het koor en ook in de repertoire- en de evenementencommissie en daar geniet ik enorm van.”

Wat is er zo leuk aan zingen in een koor? 
“Het is natuurlijk ontzettend gezellig om iedere week met alle koorleden samen te komen. Ze voelen onderhand meer als familie. We gaan ook, wanneer het mogelijk is, één keer in de twee jaar naar het buitenland. Daarnaast vind ik het leuk dat de leeftijden van de leden zo verschillen, al zijn we wel op zoek naar iets jongere leden, zo tussen de 18 en 25 jaar oud.”

Van wat voor soort muziek houdt u?
“Ik houd eigenlijk wel van alle soorten muziek. Ik heb thuis of op mijn werk ook altijd de radio op de achtergrond aan staan, heerlijk vind ik dat. Ik ben enorm fan van musicalmuziek en zing dat ook erg graag met het koor. Het enige waar ik niet zo goed tegen kan is vioolmuziek, daar word ik altijd verdrietig van.”

Gaat u graag uit?
“Jazeker. Ik ga geregeld naar het Edog Muzikaal Theater. Zij hebben nu een jongerenafdeling die musicals opvoert. Dat vind ik echt een feestje om naartoe te gaan en ik ga daar binnenkort ook zeker weer heen.”

Wat is de slechtste film die u ooit heeft gezien?
“Dat was de film 'Mondo Cannibale'. Ik weet niet waarom het ons een goed idee leek om naar die film te gaan. Maar we zijn halverwege de film alweer vertrokken, zo vreselijk vonden wij hem. Dit was absoluut de slechtste film die ik ooit heb gezien!”