Bas van Bergen en Raymond Aarts.
Bas van Bergen en Raymond Aarts. Foto: Trudy Kroese

SV Diemen verliest uitwedstrijd tegen ASV '65: 3-1

DIEMEN Sv Diemen heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen ASV '65 met 3-1 verloren. Bij rust leidde de thuisclub met 1-0.

ASV '65 kwam na een kwartier spelen op voorsprong. Na de hervatting verruimde de thuisclub de marge (2-0), Gianno dos Passos bracht sv Diemen terug in de wedstrijd. De aanvaller benutte een strafschop: 2-1. Daarna bepaalde ASV '65 de eindstand op 3-1.

SV Diemen staat met 34 punten uit 24 duels op de vijfde plaats van de Vierde Klasse D. De achterstand van sv Diemen op de nummer 4 ASV '65 is vijf punten. BZC '13 en NVC hebben twee punten minder dan sv Diemen. Komende zaterdag staat de wedstrijd BZC '13-NVC op het programma. Bij een gelijkspel eindigt sv Diemen het seizoen als vijfde. De eventuele winnaar van BZC '13-NVC passeert sv Diemen op de ranglijst.

Sv Eemnes werd enkele weken geleden al kampioen en promoveerde naar de Derde Klasse. Sv Eemnes won zaterdag met 2-6 van Forza Almere en heeft na 23 duels 59 punten. Sv 's-Graveland en Hertha strijden om de tweede plaats. Sv 's-Graveland, dat zaterdag voor eigen publiek met 3-3 gelijkspeelde tegen Kockengen, heeft na 23 wedstrijden 46 punten. Hertha heeft na 23 duels 45 punten. Hertha won zaterdag de uitwedstrijd tegen BVV '31 met 2-5.

De ploeg van de trainers Raymond Aarts en Bas van Bergen kwam zaterdag voor de laatste keer in deze competitie in actie. Tijdens de laatste speeldag op zaterdag 27 mei is sv Diemen vrij. De Vierde Klasse D telt sinds sv Robinhood eerder dit seizoen uit de competitie werd genomen nog maar dertien teams. Er is sindsdien elke week een ploeg vrij. Sv Diemen zal de komende weken nog een keer per week trainen, op de woensdagavond.