Voorbereidings-krediet verbouwing gemeentehuis

Vervolg van voorpagina.

Daarbij zal ook meer op duurzaamheid en veiligheid worden gelet. Het plan voorziet in het aanpassen van de werkplekken en overlegruimten. Medewerkers zouden dan beschikken over flexibele, activiteitgerelateerde werkplekken in plaats van een vast bureau, zodat ze zelf kunnen kiezen welk type werkplek het beste past bij het werk van dat moment.


Van Muis-winkel op KIS

DIEMEN In Theater de Omval vindt zondagavond 4 juni de zevende editie plaats van Kunst In Sport (KIS) Diemen.

Tijdens het Diemense kunst- en sportgala verzorgt cabaretier Erik van Muiswinkel dit jaar een speciaal optreden waarin de sport centraal staat. Ook de schrijver en Ajax-elftalbegeleider David Endt, kunstenaar en duiker Rik Lina en de zanger en autosportliefhebber Joop Tertaas zijn te gast bij KIS Diemen 2023, waarbij ook de meest succesvolle Diemense sporters en kunstenaars van het moment in het zonnetje worden gezet. De toegang tot de avond, die wordt georganiseerd door de Stichting Kunst In Sport, is gratis dankzij sponsorbijdragen van Daarom Diemen en Diemer Notariaat. De presentatie is weer in handen van ex-wethouder Steven Dijk. 

Erik van Muiswinkel is bekend van zijn theatershows en zijn werk op de televisie in programma's als 'Ook dat nog' en 'Spijkers met koppen'. Kort geleden stond hij nog in Theater de Omval op de planken met een show waarin de Nederlandse taal centraal staat. Hij maakte aan het eind van de vorige eeuw furore met zijn ongeƫvenaarde imitaties, waarbij hij vele mensen uit de sportwereld, zoals Anton Geesink, Wim van Hanegem en PSV-voorzitter Harry van Raaij, zeer treffend wist te vertolken. Zijn uitvoering van 'De nozem en de non', met verschillende stem-imitaties, is nog steeds populair op Spotify. De cabaretier komt op 4 juni getuigen van zijn liefde voor cricket, de sport die met 2,5 miljard fans na het voetbal de meest populaire is ter wereld. De avond wordt besloten met het bekend maken van de Diemense sportvrouw, sportman, sportploeg en sporttalent van het jaar en de winnaar van de Kunstprijs Diemen 2023.