Afbeelding
Foto: Theatergroep Diemen

Theatergroep Diemen speelt voorstelling ‘De Drie Dikke Dames van Antibes’

Cultureel

DIEMEN - Theatergroep Diemen speelt op zaterdag 13 mei (aanvang 20.00 uur) en zondag 14 mei (aanvang 14.00 uur) in Theater de Omval de voorstelling ‘De Drie Dikke Dames van Antibes’.

De Drie Dikke Dames van Antibes is een komedie van Jan Smeets naar een verhaal van W. Somerset Maugham. Edgar Buijsman is de regisseur.

De voorstellingen gaan over drie dames op vakantie aan de Côte d’Azur. Alle drie op leeftijd, alle drie welgesteld en alle drie te dik. Ze hebben twee passies: eten en bridgen. Maar ze hebben er iets te veel op los geleefd en zijn nu op een streng dieet.
Lena, een nicht van een van de dames, komt langs en is hun vierde vrouw bij het bridgen. Lena kan alles eten en doet dit ook in overvloed. Dit tot afgrijzen van de drie dikke dames. En ze kan ook nog heel goed bridgen.

In totaal spelen er 8 spelers in mee. In de hoofdrollen Anne-Marie de jong, Michelle Drijfhout en Phyllis Buijsman als de drie dikke dames.

Kaarten kosten 16 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.theaterdeomval.nl Kaarten zijn op 13 en 14 mei ook aan de kassa van Theater de Omval verkrijgbaar. 

Edgar Buijsman: “De repetities zijn in november 2022 begonnen. We kwamen er al snel achter dat er een paar leuke verrassingen in zaten waar de regisseur samen met de spelers iets leuks, maar ook iets moois van hebben gemaakt. Theatergroep Diemen is op zoek naar aspirant-spelers, van jong tot oud, voor het volgende stuk in 2024. We zijn al volop bezig te zoeken naar een leuk stuk.”

Voor meer informatie: www.theatergroepdiemen.nl.