Afbeelding

Robert de Boer

Penningmeester van badmintonvereniging Diemen. Werkt als administratief medewerker

Wat zijn uw hobby’s?
“Ik sport graag en speel natuurlijk graag badminton. Ik kan er de frustraties van de dag in kwijt en het helpt mij ontspannen. Daarnaast vind ik ‘computeren’ leuk en lees ik graag. Dat doe ik ook vaak in mijn eigen sauna.”

Heeft u nog bijzondere interesses?
“Ik ben heel geïnteresseerd in geschiedenis. Ik kan uren op Wikipedia doorbrengen, gewoon omdat ik dan telkens weer nieuwe feitjes en verhalen tegenkom. Vaak kom ik dan weer iets tegen waar ik nog meer van wil weten. Zo verstrijkt de tijd snel.”

Reist u graag?
“Jazeker. Ik ben een avontuurlijk type. Ik maak graag verre reizen, zoals bijvoorbeeld naar Japan of Costa Rica. We zijn nu onze volgende reis aan het plannen en dat wordt waarschijnlijk een trip naar de Galapagoseilanden.”

U blijft graag bezig?
“Wat vakanties betreft houd ik er inderdaad van om lekker bezig te blijven. Al kan ik ook best een dag op het strand doorbrengen met een goed boek of YouTube.”

Welk boek leest u op dit moment?
“Op dit moment ben ik bezig met de biografie van Wim Kieft. Ik kende zijn geschiedenis wel een beetje, maar het komt toch binnen. Het zet je ook aan het denken. Zelfs zo’n goede voetballer worstelt dus blijkbaar met allemaal dingen. Dat werkt confronterend."

Waar wordt u blij van?
“Eigenlijk word ik gewoon heel blij van het leven dat ik op dit moment leid. Ik ben al twintig jaar met mijn lieve vrouw getrouwd en we hebben twee schattige katten. Dat ik de ruimte heb om mijn eigen sauna te hebben vind ik ook heel mooi, dus ik heb genoeg dingen om blij van te worden.”