Inschrijven kramenmarkt Diemer Festijn

DIEMEN De 39e editie van het Diemer Festijn wordt van dinsdag 5 tot en met zaterdag 9 september gehouden.

Op de slotdag van het Diemer Festijn op zaterdag 9 september zal er weer een kramenmarkt worden georganiseerd. Net als in 2022 zijn naast verenigingen en/of instanties ook particulieren weer welkom. Een mooi moment voor verenigingen en organisaties om zich te presenteren aan de bezoekers van de kramenmarkt. Op de website van het Diemer Festijn (www.diemer-festijn.nl) is het inschrijfformulier te downloaden. Tevens is het mogelijk om bij de receptie in het gemeentehuis een inschrijfformulier op te halen. 

Op het formulier vinden belangstellenden ook meer praktische informatie over de kramenmarkt. Het inschrijfformulier moet voor 1 augustus 2023 per post of e-mail (info@diemer-festijn.nl) zijn ontvangen door de organisatie. Het is ook mogelijk om het formulier nadat het is ingevuld af te geven bij de receptie in het gemeentehuis.


Holocaust-monument in Van Gemert-plantsoen

DIEMEN Een groep inwoners en oud-inwoners van Diemen heeft het initiatief genomen om in Diemen een Holocaustmonument te realiseren. Het monument komt in het Van Gemertplantsoen.

Zij hebben zich verenigd in de Stichting Holocaustmonument Diemen om hun plan mogelijk te maken. Het monument is een gedenkteken voor inwoners van Diemen die in de Tweede Wereldoorlog vermoord zijn en geen graf hebben. De gemeente steunt het initiatief van harte. 

3