Bas van Bergen en Raymond Aarts.
Bas van Bergen en Raymond Aarts. Foto: Trudy Kroese

SV Diemen speelt gelijk tegen Nederhorst: 2-2

DIEMEN Sv Diemen heeft zaterdag in de uitwedstrijd tegen Nederhorst gelijkgespeeld: 2-2. Bij rust was de stand 2-0.

Nederhorst kwam na 20 minuten spelen op een 1-0 voorsprong. De ploeg strafte een fout in de verdediging van sv Diemen af. Na een half uur spelen scoorde Nederhorst opnieuw: 2-0. Na de hervatting speelde sv Diemen een stuk beter. Een kwartier na rust bepaalde Bart Schreurs de stand op 2-1. Gianno dos Passos maakte tien minuten later gelijk: 2-2.

Raymond Aarts, samen met Bas van Bergen trainer van sv Diemen: ''De ploeg speelde na rust feller en zette veel meer druk op de bal dan in de eerste helft. Na de 2-2 hebben we nog een aantal goede kansen gekregen. Als je met 2-0 achterstaat en toch nog gelijkspeelt kun je niet anders dan tevreden zijn. Maar ik vind wel dat wij de wedstrijd hadden moeten winnen."

Kampioen

Sv Eemnes is kampioen geworden van de Vierde Klasse D. Eemnes verloor zaterdag de uitwedstrijd tegen SV 's-Graveland met 1-0. Nummer twee Hertha verloor de uitwedstrijd tegen De Vecht met 2-0. Eemnes heeft na 21 duels 53 punten, Hertha heeft na 21 duels 42 punten.
Sv Diemen staat met 31 punten uit 22 duels op de zesde plaats. NVC heeft eveneens 31 punten, maar heeft een beter doelsaldo dan sv Diemen. De achterstand van sv Diemen op nummer vier ASV '65 bedraagt vijf punten. De kans bestaat dat de ploeg die als vierde eindigt aan de nacompetitie mag deelnemen. Inzet van de nacompetitie is promotie.
Komend weekeinde is er geen competitieprogramma. Er is een inhaalprogramma voor de beker. Sv Diemen speelt op zaterdag 13 mei een thuiswedstrijd tegen NVC. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 15.00 uur. Sv Diemen verloor in december de uitwedstrijd tegen NVC met 4-2.