Danilo treedt op.
Danilo treedt op. Foto: Trudy Kroese

Oranjefeest: 'Het was fantastisch'

DIEMEN Veel inwoners van Diemen hebben op Koningsdag genoten van het Oranjefeest op het Van Markenplantsoen. 

Het werd in de loop van dag steeds drukker. De bezoekers vermaakten zich uitstekend. Er waren optredens van artiesten, onder wie Sven Versteeg en Albert Koetzier uit Diemen, en de hapjes en de drankjes smaakten goed.

De kracht van het Oranjefeest is dat veel bezoekers elkaar kennen en tijdens het feest nieuwe mensen leren kennen. De sfeer was ook dit jaar weer heel goed. Er waren veel inwoners van Diemen, maar ook mensen die hier in het verleden hebben gewoond. De kinderen konden lekker spelen op de speeltoestellen op het Van Markenplantsoen. De professionele beveiligers hadden een rustige dag. Ook zij zagen dat het goed was.
Het feest was net als in voorgaande jaren uitstekend georganiseerd door Dennis Heide van Brasserie Drusius en Wim Bohnenn. Om een voorbeeld te geven: bezoekers konden gebruikmaken van toiletten die steeds werden schoongemaakt.
Wim Bohnenn is zeer tevreden over het verloop van het feest. "Het was ook dit jaar weer geweldig. De bezoekers hadden het naar hun zin. Medewerkers van de gemeente hebben de dag na het feest het Van Markenplantsoen schoongemaakt en opgeruimd. Die hulp was fantastisch. Ook hadden wij niet zonder de medewerking van Daarom Diemen gekund."



Bezoekers vermaakten zich uitstekend.
Het was druk op het Van Markenplantsoen.
De sfeer was heel goed.