Bas van Bergen en Raymond Aarts.
Bas van Bergen en Raymond Aarts. Foto: Trudy Kroese

Sv Diemen speelt gelijk tegen Kockengen: 1-1

DIEMEN Sv Diemen heeft zaterdag voor eigen publiek gelijk gespeeld tegen Kockengen: 1-1. Bij rust leidde sv Diemen met 1-0.

Gianno dos Passos zette sv Diemen is de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Na de hervatting maakte Kockengen de gelijkmaker.

SV Diemen staat met 27 punten uit 18 duels op de vijfde plaats van de vierde klasse D. SV Eemnes, dat zaterdag in de uitwedstrijd tegen BZC' 13 met 0-0 gelijkspeelde, blijft koploper. Die ploeg heeft na 18 wedstrijden 47 punten.

Sv Diemen speelt op zaterdag 25 maart een uitwedstrijd tegen SV De Vecht. De wedstrijd in Loenen aan de Vecht begint om 14.30 uur.

Raymond Aarts, samen met Bas van Bergen trainer van sv Diemen: "Ons doel is om via de derde periode deelname aan de nacompetitie af te dwingen. Het is jammer dat wij tegen Kockengen gelijk hebben gespeeld. Wij moeten zaterdag in de wedstrijd tegen SV De Vecht drie punten pakken."