Afbeelding

Werner Krieger

Werkt als trainer bij tennisvereniging TVDZ

Wat zijn uw hobby’s?
“Sporten. Als ik niet sport ben ik doodongelukkig. Ik ben in Suriname begonnen met zwemmen en heb als jonge jongen aan de Koninkrijksspelen meegedaan. Daarnaast heb ik ook in Amerika getennist, dus ik ben mijn hele leven volop met sporten bezig geweest.”

Leest u graag? 
“Boeken die mij echt interesseren lees ik graag. Romans vind ik niet per se leuk om te lezen. Ik houd vooral van boeken met een pedagogisch of spiritueel thema. ‘De 7 spirituele wetten van succes’ van Deepak Chopra vind ik bijvoorbeeld een heel mooi boek.”

Bent u veel bezig met spiritualiteit?
“Ja, ik vind het heel interessant om mij bezig te houden met de wat ‘diepere’ levensvragen. ‘Waarom handelt een mens zoals hij handelt?’ Dat intrigeert mij enorm.”

Waar wordt u blij van?
“Mijn lievelingsbloem is de Cattleya, van die bloem word ik altijd heel erg blij. Daarnaast word ik ook heel erg blij van planten, eigenlijk vrolijkt de natuur mij dus altijd op.”

Luistert u graag naar muziek?
“Muziek is een vast element in mijn leven. Ik ben heel breed geïnteresseerd en ik houd van verschillende genres en artiesten. Zo vind ik Santana bijvoorbeeld heel leuk, maar houd ik ook van de liedjes van Maan.”

Heeft u een lievelingsfilm?
"Mijn favoriete film is absoluut ‘The Sound of Music' en heeft altijd bovenaan mijn lijstje gestaan. Ook vind ik ‘Coming to America' nog steeds heel leuk. Van die film kan ik maar geen genoeg krijgen.”

Wat is het beste advies dat u ooit heeft gekregen?
"Het advies: ‘De aanhouder wint altijd'. Dat houd ik altijd in mijn achterhoofd.”