Jazz & Drinks op 26 maart in De Omval

DIEMEN In Grand Café Blauw vindt zondag 26 maart weer Jazz & Drinks plaats. Het concert begint om 16.00 uur, de inloop start om 15.30 uur. Kaartjes voor Jazz & Drinks zijn te koop via theaterdeomval.nl (€ 3,50 inclusief een drankje)

Na optredens van Hans Dulfer, Timothy Banchet, Anne Chris en Kurt Weiss zal zondag 26 maart de in Diemen woonachtige zangeres Esmee Bor met het Timothy Banchet trio optreden. Organisator Sophie Tjebbes: “We zijn blij dat Esmee Bor bij ons komt optreden. Tijdens de eerste jaargang van Jazz & Drinks speelde haar man, saxofonist Miguel Martinez, met zijn band bij ons. De in Diemen opgegroeide jazzpianist Timothy Banchet speelde eerder bij ons en zal haar begeleiden. Het wordt vast weer een te gekke middag. Het publiek geniet elke keer weer. De muziek is erg mooi, er wordt aandachtig naar geluisterd en de sfeer is heel goed. Het is een middag voor jong en oud.”
De concerten worden georganiseerd vanuit Studio DMN. Dinsdag 21 maart komt Esmee Bor in de jazzradiouitzending 'Side by Side', live te beluisteren op 106.1 FM of op studiodmn.nl.
Na het concert van Esmee Bor is er dit seizoen nog één concert: op zondag 23 april is er een optreden van Armando Cairo met zijn kwartet. Sophie Tjebbes:
“Wees op tijd met het kopen van een kaartje, want het is steeds uitverkocht en we kunnen helaas geen extra kaarten meer aan de deur verkopen.''


Open dag ATVD

DIEMEN Wil je gratis kennismaken met tennis? Dan ben je welkom op zaterdag 18 maart bij tennisclub ATVD. De club houdt 18 maart een ‘Tennis met een kennis’ toernooi en een open dag. Iedereen is welkom van 13.00 tot 17.00 uur. Vanaf 15.00 uur houdt Bojan Maric een tennisclinic. Bojan is de nieuwe tennisleraar van ATVD.

Leden van ATVD kunnen met een familielid, vriend, vriendin, buurman of buurvrouw, collega of een kennis meedoen aan een tornooi om diegene warm te maken om lid te worden van de tennisvereniging. Ook geïnteresseerden die geen mensen kennen die lid zijn van ATVD zijn van harte welkom. ATVD heeft tennisrackets beschikbaar. Zorg voor schoenen met een zachte zool. Aanmelden kan door een WhatsAppbericht te sturen 06-28 33 09 83.