Afbeelding
Foto: Comedy Club Diemen

Comedy Club Diemen zondag in Theater de Omval

Cultureel

DIEMEN - In Theater de Omval vindt op zondag 12 maart weer de Comedy Club Diemen plaats: Rachid and Friends. De aanvang is om 20.00 uur. 

Rachid Larouz zal de avond hosten en brengt de beste comedians van het moment mee. De eerste comedian is Farbod Moghaddam, winnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 en bekend van BNN-programma ‘Ik Ga Stuk’. Zijn Iraans-Nederlandse achtergrond zorgt voor een unieke stijl waarbij sympathie en scherpte hand in hand gaan. 

Ook staat Maurits Niesink op het podium, die al op jonge leeftijd wist dat hij mensen wilde entertainen en nu op weg is om een bekende comedian/entertainer te worden met zijn innemende persoonlijkheid en jonge blik. Daarnaast is er Reinier Meijer, een stand-upcomedian met vele jaren ervaring bij zakelijke en particuliere comedydiners, die met zijn droge en gevatte humor elke doelgroep en ieder gezelschap weet te vermaken. Zijn aanstekelijke manier van vertellen en triviale gebeurtenissen zorgen voor een hilarische avond. 

En tot slot is er een optreden van Jörgen Raymann, een Nederlands-Surinaamse cabaretier, presentator en zanger, die weer met Rachid Larouz, bekend als zoon van de slager in zijn programma, zal optreden; een soort reünie dus. Met zijn uitgebreide netwerk in de Nederlandse en Surinaamse cabaretwereld weet hij het publiek te binden en te boeien met zijn ervaring en humor.

Kaarten zijn te koop via comedyclubdiemen.eventgoose.com.