Budget-coaches houden budget-gesprekken

DIEMEN Inwoners van Diemen die zich zorgen maken over het stijgen van de prijzen en de gevolgen voor hun portemonnee kunnen een budgetgesprek aanvragen bij budgetcoaches van de gemeente Diemen.

Zij kunnen een afspraak maken bij welzijnsinstelling Madi Diemen via shv@madidiemen.nl of (020) 75 03 888. Deze hulp is gratis en verplicht tot niets.

Test

Het is ook mogelijk om een gratis test op geldfit.nl. te doen. Deelnemers aan de test krijgen praktische tips en zien meteen welke hulp beschikbaar is in Diemen. Bellen kan ook, via het gratis telefoonnummer 0800-8115.

Geldplan

Het is ook mogelijk om een geldplan te maken op startpuntgeldzaken.nl/diemen van Nibud. De geldplannen helpen om meer uit uw geld te halen.


Postzegelbeurs De Zegelaars in De Schakel

DIEMEN Filatelievereniging De Zegelaars houdt op zondag 26 februari weer een postzegelbeurs in De Schakel in de Burgemeester Bickerstraat 46A. Die bijeenkomst duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Er zijn tijdens de beurs handelaren aanwezig en 5 en 10 centsboeken. Bezoekers kunnen advies krijgen over hun ‘vergeten’ verzameling. 

Informatie

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met 06-44180303.

De postzegelbeurs van De Zegelaars wordt elke vierde zondag van de maand gehouden in De Schakel. De beurs trekt altijd veel bezoekers.


Bingo in buurtkamer Rode Kruislaan

DIEMEN In de buurtkamer aan de Rode Kruislaan vindt op zondag 26 februari weer een bingo plaats.

De bingo duurt van 13.30 tot 16.30 uur. Iedereen is welkom.