Bas van Bergen en Raymond Aarts.
Bas van Bergen en Raymond Aarts. Foto: Trudy Kroese

SV Diemen wint van SV Robinhood: 1-2

DIEMEN Sv Diemen heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen SV Robinhood met 1-2 gewonnen. Alle doelpunten vielen in de eerste helft.

Sv Diemen nam na twintig minuten spelen de leiding door een treffer van Ghino Malmberg. Joep Waalberg zette de bezoekers na een half uur spelen op 0-2. SV Robinhood bepaalde de stand kort voor rust op 1-2.

Raymond Aarts, samen met Bas van Bergen trainer van sv Diemen: "Ik ben enorm tevreden. De jongens hebben goed gespeeld en heel hard gewerkt. Zij waren na afloop leeg."
Sv Diemen heeft na de overwinning op SV Robinhood 26 punten uit vijftien duels en staat op de vierde plaats. SV 's-Graveland en ASV '65 hebben eveneens 26 punten uit vijftien duels. Het doelsaldo van SV 's-Graveland is beter dan dat van sv Diemen, terwijl het doelsaldo van de ploeg uit Diemen beter is dan dat van ASV '65. SV Eemnes, dat zaterdag met 0-5 van Nederhorst won, blijft koploper: die ploeg heeft na veertien duels 37 punten. Hertha staat tweede plaats van de ranglijst.