Afbeelding

Naam: Naomi Gottmer

Eigenaar van In2Skin. Werkt 4 maanden in Diemen

Je bedrijf specialiseert zich in skincare, hoe ben je in deze hoek terechtgekomen?
"Ik had altijd al interesse in uiterlijke verzorging en heb zelf ook last gehad van acne, dus ik was al met skincare bezig. Na mijn opleiding vond ik het heel mooi om ook andere mensen te kunnen helpen met hun huidproblemen."

Wat doe je graag in je vrije tijd?
"Ik vind het leuk om mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Daarnaast ben ik niet echt een persoon om stil achter een bureau te zitten, dus ik probeer graag nieuwe dingen uit. Ik wil graag iets creatiever bezig zijn, dus ik probeer nu te schilderen en te boetseren. Dat vind ik leuk om te doen. Ik ben praktisch ingesteld, dus met mijn handen bezig zijn vind ik erg fijn."

Als je uitgaat, waar ga je dan heen?
"Ik kom uit Amsterdam en woon er nog steeds, dus ik ga altijd uit in Amsterdam. Nu ik met mijn bedrijf in Diemen zit lijkt het mij ook leuk om Diemen op dat gebied te ontdekken."

Waar ga je heen als je uitgaat?
"Ik vind het leuk om nieuwe restaurantjes te ontdekken."

Heb je een bepaalde keuken die je voorkeur heeft?
"Nee, dat niet. Ik probeer zo veel mogelijk nieuwe culturen te ontdekken en er is eigenlijk niks wat ik niet lekker vind. Ik lust alles, dus dat maakt het wel heel leuk en makkelijk."

Zijn er dingen waar je graag meer tijd voor vrijmaakt?
"Ik leid een vrij druk leven en vind dat ik wel wat meer tijd voor lezen zou mogen vrijmaken. Ik heb bijvoorbeeld verschillende e-boeken gedownload, maar nog niet de rust en tijd gevonden om eraan te beginnen."