Sv Diemen was sterker dan ASV '65.
Sv Diemen was sterker dan ASV '65. Foto: Trudy Kroese

Sv Diemen wint van ASV '65: 2-1

DIEMEN Sv Diemen heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen ASV '65 met 2-1 gewonnen. Bij rust leidde sv Diemen met 1-0.

Sv Diemen kwam na een klein half uur spelen op voorsprong door een treffer van Joep Waalberg. Na de hervatting bepaalde Bart Schreurs de stand op 2-0. Twintig minuten voor tijd deed ASV '65 iets terug: 2-1.

Raymond Aarts, samen met Bas van Bergen, trainer van sv Diemen, spreekt van een geweldige wedstrijd: "De ploeg heeft heel goed gespeeld tegen een team dat goed georganiseerd voetbalde. Ik ben erg tevreden. In het laatste kwartier zijn twee spelers van ons team van onder de 23 jaar ingevallen: Jay te Paske en Davy Pielstroom. Zij hebben het heel goed gedaan."

Sv Diemen staat met zeventien punten uit twaalf duels op de zevende plaats van de vierde klasse E. Sv Eemnes, dat zaterdag voor eigen publiek met 2-0 van Forza Almere won, blijft lijstaanvoerder. SV Eemnes heeft na elf duels 28 punten.

Sv Diemen speelt op zaterdag 4 februari opnieuw een thuiswedstrijd. De ploeg ontvangt dan FC Amsterdam. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 15.00 uur. FC Amsterdam verloor zaterdag met 0-6 van NVC en staat op de laatste plaats. FC Amsterdam heeft na twaalf duels vier punten. De wedstrijd tussen Robinhood en sv Diemen wordt op zaterdag 18 februari ingehaald. Die wedstrijd ging op zaterdag 21 januari niet door omdat het veld van de club uit Amsterdam niet bespeelbaar was door sneeuw. Robinhood liet sv Diemen overigens niet weten dat die wedstrijd niet doorging. De ploeg uit Diemen reisde voor niets naar Amsterdam.