Afbeelding
Foto:

Meedoen aan WK-poule kan nog!

DIEMEN We hadden maar liefst 84 minuten geduld nodig voordat Gakpo maandagavond in de wedstrijd Senegal – Nederland de bal raak kopte. Maar ook al kwam Oranje laat op gang, toch wonnen ze. Ook jij kan nog steeds scoren en winnen, want meedoen aan de DiemerNieuws WK-poule is nog steeds mogelijk.

Zat jij maandagavond net als vele Diemenaren voor de buis – of in de kroeg – tijdens de WK-wedstrijd tussen Senegal en Nederland? Dan heb je met eigen ogen kunnen zien hoe Gakpo op aangeven van De Jong de bal in de vierentachtigste minuut in het doel kopte.

Dankzij Davy Klaassen werd het in blessuretijd nog 0 – 2 en zo kwam het dat het Nederlands elftal maandag met een overwinning is begonnen aan het wereldkampioenschap voetbal in Qatar.

Kom jij net als oranje laat op gang?

Cruijff zei het al eerder: ‘Je moet schieten, anders kun je niet scoren’ en natuurlijk 'Als je niet ken winnen dan moet je zorgen dat je niet verliest'. Dat geldt voor het Nederlands elftal, maar het geldt ook voor jou. 

Want wist je dat jij ook geweldige prijzen kunt scoren? Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden voor de DiemerNieuws WK-poule en je voorspellingen van de WK-wedstrijden invullen. Meedoen kan nog steeds, ook al is het WK al begonnen.

Gratis meedoen met kans op geweldige prijzen 

Tijdens het WK in Qatar mag iedereen die in de regio Diemen woont gratis deelnemen aan de Diemer WK-poule. Het is simpel: je voorspelt de uitslagen van de voetbalwedstrijden tijdens het WK in Qatar. Wie dit het beste doet wint prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers.

Eerste prijs: een CITIZEN dameshorloge van € 269,- of een CITIZEN herenhorloge van € 249,- van Püttmann Juweliers. Van het model mag afgeweken worden in overleg (niet inwisselbaar tegen contanten).

Tweede prijs: een diner voor 2 bij grand café Deli.

Derde prijs: een fles champagne van Vivant Gamble Diemen.

Dus gratis meedoen aan de WK-poule en mooie prijzen winnen!

De strijd is begonnen

Elke week delen we de top 50 van het tussentijdse klassement van de Diemer poule in het DiemerNieuws. Ook online op de website van DiemerNieuws kun je de ranglijst vinden. Wil jij gratis meedoen aan de WK-poule, of wil je het klassement bekijken en zien welke vrienden en bekenden er nog meer meedoen? Scan de QR-code en meld je aan.

Meer informatie? Kijk op www.diemernieuws.nl/wk.