Bouwplaats bij spoor-onderdoorgang is zaterdag open

DIEMEN De Dag van de Bouw wordt op zaterdag 18 juni 2022 gehouden. Dit betekent dat geïnteresseerden van harte welkom zijn om een kijkje achter de bouwhekken te nemen bij het project Spooronderdoorgang Diemen.

Aannemerscombinatie Mobilis-Hegeman heeft een speciaal programma opgesteld waarbij, bij hoge uitzondering, zonder persoonlijke beschermingsmiddelen een ronde gemaakt kan worden langs alle werkzaamheden. Deze dag is het mogelijk om als een van de eersten ook daadwerkelijk onder de spooronderdoorgang door te wandelen. De locatie waar de spooronderdoorgang wordt gebouwd ligt aan de Ouddiemerlaan.  

De bouwplaats is op zaterdag 18 juni tussen 10.00 en 14.00 uur geopend voor het publiek. Er is een looproute die langs alle bouwactiviteiten leidt. Verschillende teamleden van het project zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

De Dag van de Bouw wordt georganiseerd door brancheorganisatie Bouwend Nederland en is een de dag waarop bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de bouw en infra. Het jaarlijkse evenement wordt in 2022 voor de vijftiende keer georganiseerd.


Diemen zoekt nieuwe kinder-burgemeester

DIEMEN De gemeente Diemen is op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester.

De gemeente Diemen vindt het belangrijk om goed te luisteren naar de mening van kinderen en jongeren. 

2