SV Diemen kreeg ook zaterdag steun van supporters.
SV Diemen kreeg ook zaterdag steun van supporters. Foto: Sv Diemen

Sv Diemen uitgeschakeld in nacompetitie

DIEMEN Sv Diemen heeft zaterdag in de nacompetitie verloren van FC Driebergen: 4-3. De ploeg van de trainers Raymond Aarts en Bas van Bergen is uitgeschakeld en komt ook volgend jaar in de vierde klasse uit.

Sv Diemen kon tijdens de uitwedstrijd tegen FC Driebergen rekenen op de steun van veel supporters, die voor een mooie sfeer zorgden. 

FC Driebergen nam in de eerste helft een 4-0 voorsprong. Sv Diemen toonde in de tweede helft aan over veel veerkracht te beschikken en kwam terug tot 4-3. De doelpunten van de ploeg uit Diemen werden gemaakt door Mourad Ben Abdallah en Bradley Tifrus (2 ×). 

Raymond Aarts: "Sv Diemen scoorde in de 75ste, 82ste en 90ste minuut. Ik ben ervan overtuigd dat als de wedstrijd vijf minuten langer had geduurd we hadden gelijkgemaakt of zelfs hadden gewonnen."

Sv Diemen kan terugkijken op een mooi seizoen. De ploeg eindigde op de derde plaats van de vierde klasse E. Raymond Aarts: "We hebben afgelopen seizoen mooie dingen laten zien. Er waren zaterdag veel supporters van sv Diemen op de wedstrijd afgekomen. De sfeer was prachtig. Wij hebben veel waardering voor de steun die de supporters ons afgelopen seizoen hebben gegeven. Mooi nieuws is dat het tweede team van sv Diemen naar de reserve tweede klasse is gepromoveerd."

De selectie van Sv Diemen werkte afgelopen woensdagavond de laatste training van het seizoen af. De selectie begint begin augustus aan de voorbereidingen op het seizoen 2022-2023. Raymond Aarts vertelt dat er geen spelers van sv Diemen vertrekken. Wel sluit een aantal spelers van het team voor spelers van onder de 23 jaar volgend seizoen aan bij de selectie. Ook komen er enkele spelers van andere clubs naar sv Diemen.