Maaltijdservice 't Stekkie stopt per 1 juni

DIEMEN De maaltijdservice van ‘t Stekkie in Huis van de Buurt ‘t Kruidvat stopt op 1 juni. Huis van de Buurt ‘t Kruidvat is onderdeel van Welzijn Diemen.

In een brief aan de vaste afnemers van de maaltijden legt Welzijn Diemen de redenen voor het besluit om te stoppen uit. "We bereiden sinds april 2020 maaltijden voor u en bezorgen die bij u thuis. We zijn deze service opgestart vanwege de beperkingen die het coronavirus met zich meebracht. Dankzij de vele vrijwilligers hebben we dit kunnen doen. Nu we het coranavirus enigszins in de hand hebben, zijn onze vrijwilligers weer aan het rondkijken en zoeken ze de wijde wereld weer op. Ook wij van Welzijn Diemen kunnen ons weer op onze kerntaken gaan richten. We hebben daarom geen ruimte en tijd meer om deze maaltijdservice voort te zetten en zullen dus per 01-06-2022 stoppen met deze service.”

Welzijn Diemen heeft inwoners van Diemen er in de brief op gewezen dat zij nog wel gebruik kunnen maken van een aantal mogelijkheden in Diemen om warme maaltijden of de lunch te gebruiken. Ook kunnen maaltijden worden afgehaald.


Inschrijven voor Avondvierdaagse

DIEMEN De avondvierdaagse van Diemen wordt van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juni gehouden. Op de slotavond worden de deelnemers feestelijk onthaald.

De avondvierdaagse van Diemen wordt georganiseerd door Het Wapen van Diemen.

Op 2 juni kunnen deelnemers zich van 19.00 tot 21.00 uur inschrijven bij Het Wapen van Diemen. De inschrijfkosten bedragen 7,50 euro per persoon. Deelnemers kunnen zich ook op 14 juni vlak voor de start inschrijven. Dan zijn de kosten 8 euro per persoon.