BLOCK RXL ontwikkelt zomer-programma voor jeugd

DIEMEN Het jongerenproject BLOCK RXL van Welzijn Diemen biedt de komende zomer een leuk programma voor de jeugd.

Ook deze zomer biedt het jongerenproject een leuk zomerprogramma aan. Tim de Jong en Sylvia Kastein hebben met jongeren gesproken en gevraagd wat zij deze zomer willen doen in Diemen. Aan de hand van de input worden verschillende projecten opgezet. De komende weken gaan Sylvia en Tim van BLOCK RXL de projecten uitwerken zodat jongeren voordat hun schoolvakantie begint weten welke leuke activiteiten er deze zomer in Diemen plaatsvinden.

Het programma zet in op creativiteit, identiteit, talentontwikkeling, weerbaarheid, sport, gezondheid en cultuur.

BLOCK RXL gaat onder andere ook samenwerken met inspirerende freelancers, zoals met storyteller en journalist Babah Tarawally. Ook is BLOCK RXL erg blij dat Asma Arbioui het team deze zomer komt versterken als collega.

"Het afgelopen jaar heeft Asma stage gelopen bij BLOCK RXL. Jongeren kennen haar, ze is een vertrouwd en bekend gezicht", vertelt Tim. "Met haar inzet kunnen we het aanbod groter maken, want de vraag is enorm. We vinden het erg leuk om deze zomer samen met Asma onze activiteiten ontwikkelen en uitvoeren", vult Sylvia aan.


Bijeenkomst van De Zegelaars in De Schakel

DIEMEN Filatelieclub ASV De Zegelaars houdt op zondag 22 mei weer de maandelijkse filateliebeurs.

De beurs wordt gehouden in De Schakel in de Burgemeester Bickerstraat 46A en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Er zijn tijdens de beurs handelaren aanwezig en 5 en 10 centsboeken. Bezoekers kunnen advies krijgen over hun 'vergeten' verzameling. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Loek en Gonny Verschut, 020-6942002.