Maaike Ouboter & Eric Corton.
Maaike Ouboter & Eric Corton. Foto: Annemieke van der Togt

Kaartverkoop seizoen 2022-2023 in Theater de Omval start maandag

DIEMEN De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen van Theater de Omval begint op maandag 23 mei 2022 om 10.00 uur. Het theaterprogramma vanaf september 2022 tot en met mei 2023 is dan bekend en kaarten zijn te boeken via de website theaterdeomval.nl.

Het wordt een mooi seizoen met het beste cabaret, ontroerende muziek, gezellig jeugdtheater, toptoneel en bijzondere theatercolleges. Op 1 september wordt er afgetrapt met een theaterconcert van Maaike Ouboter en Eric Corton: 'Harnas van glas'. 

In het nieuwe seizoen wordt het publiek verwelkomd in een spiksplinternieuw interieur na een ingrijpende verbouwing en de verhuizing van de openbare bibliotheek OBA Diemen naar de indrukwekkende nieuwe aanbouw. De feestelijke opening van het vernieuwde gebouw en de nieuwe extra filmzaal staat gepland in oktober.

Nieuwe filmzaal

Met de komst van de nieuwe filmzaal kunnen bezoekers volgend seizoen in De Omval terecht voor extra veel films. De films worden ongeveer drie weken vooruit gepland en zijn dan te vinden op theaterdeomval.nl. Tickets boeken wordt dan nog gemakkelijker, want deze zomer lanceert De Omval ook een nieuwe website.

Kaarten

Kaarten voor het nieuwe seizoen kunnen vanaf maandag 23 mei 10.00 uur direct worden besteld via theaterdeomval.nl of aan de balie van het bespreekbureau in De Omval, dat is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 6 juni is het gebouw twee weken gesloten in verband met de verbouwing, dus mensen kunnen voor die tijd langskomen om kaarten te kopen. 

Highlights

Een paar highlights voor het komende seizoen: donderdag 1 september: Maaike Ouboter & Eric Corton: 'Harnas van glas' (muziek, try-out); vrijdag 23 september: Javier Guzman: 'Apenkooien' (cabaret, try-out); zaterdag 22 oktober: Lenette van Dongen: 'Dat doet ze anders nooit' (cabaret, try-out); zaterdag 5 november: Erik van Muiswinkel: 'Moojen ligjes in de lugt' (cabaret, taal, try-out); woensdag 7 december: Sadettin KirmiziyĆ¼z / Het Nationale Theater: 'Citizen K.' (toneel); vrijdag 6 januari:
Michelle David & The True-tones (muziek, gospel en meer); vrijdag 20 januari: Theatercollege Maarten van Rossum (theatercollege); donderdag 16 februari Lebbis & Matthijs Verhallen: 'Het toeval wil' (cabaret, try-out); dinsdag 7 maart: De Kiesmannen: 'Op zoek naar Europa' (theatercollege) en woensdag 23 mei: Soundos: 'Comeback Kid' (cabaret).