Afbeelding

Rob van Dijk

Hoe gaat het met sv Zeeburg?
"Het gaat op zich goed met de vereniging, al hebben wij de afgelopen twee jaar wel te maken gehad met het verlies van een aantal leden. Doordat er diverse keren vanwege een lockdown niet getraind en gespeeld kon worden, zijn diverse leden vertrokken en iets anders gaan doen. In een aantal gevallen hebben zij voor een buitensport gekozen."

Heb je zelf gehandbald?
"Nee. Ik heb gevoetbal, onder meer bij OVVO en SC Voorland in de Watergraafsmeer. Ik ben via mijn dochters bij sv Zeeburg terechtgekomen. Mijn oudste dochter Laura speelt nog steeds voor sv Zeeburg, mijn jongste dochter Marinde speelt sinds enige tijd bij VOC in Amsterdam."

Wat zijn je hobby's?
"Besturen van sv Zeeburg is een van mijn hobby's. Daarnaast klus ik graag in huis. Sporten en het opvoeden van de kinderen heb ik ook altijd als een hobby gezien."

Heb je een favoriet vakantieland?
"Ik heb er twee: Griekenland en Italië. Ik vind Griekenland een land waar een relaxte sfeer heerst. Italië vind ik een prachtig land en het eten is er heerlijk."

Heb je favoriete muziek?
"Ik hou van Nederlandstalige artiesten, met name van De Dijk en BLØF. Ik ben in het verleden vaak naar concerten van De Dijk in Paradiso geweest."

Wat vind je van de sfeer in Diemen?
"Ik woon sinds vier jaar buiten Diemen en ben hier nog maar weinig. Ik vond en vind de sfeer in Diemen zeer prettig. Diemen heeft een dorps karakter. Als je op straat loopt kom je altijd wel mensen tegen die je kent. Dat is leuk."