De winterkleding wordt bij Stichting Z langsgebracht.
De winterkleding wordt bij Stichting Z langsgebracht.

Inzamelingsactie Sophie Falkeisen groot succes

Algemeen

DIEMEN - De inzamelingsactie van Sophie Falkeisen uit Diemen voor Stichting Z is een groot succes geworden.

Sophie startte enkele weken geleden met het inzamelen van winterkleding voor dak- en thuislozen die hulp krijgen van Stichting Z. Mensen konden winterkleding inleveren bij Grand Café Cheers. Ook kwam Sophie de winterkleding bij mensen thuis ophalen.

De respons op de actie van Sophie was enorm. Sophie: “We hebben heel veel winterkleding binnengekregen: zo’n 150 winterjassen en ook veel andere kleding zoals handschoenen en mutsen. Een vrouw uit Diemen heeft speciaal voor deze actie een aantal mutsen gebreid en die aan ons geschonken. Dat vind ik heel erg leuk.”

Aschwin van Wel en Sophie Falkeisen hebben de winterkleding maandag afgeleverd bij Stichting Z in Amsterdam. Achter de auto van Aschwin was een aanhangwagen gekoppeld om alle winterkleding te kunnen vervoeren. Aschwin is werknemer bij Koninklijke Saan in Diemen.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Angelo Stassen van Grand Café Cheers, Aschwin van Wel van Koninklijke Saan en Spiri Soph, het bedrijf van Sophie.

Stichting Z waardeert de inzamelingsactie enorm. Er waren maandag bloemen en bedankjes voor Sophie Falkeisen, Aschwin van Wel en Grand Café Cheers.