Jan Koopmans
Jan Koopmans

Primera Koopmans blij met geldprijzen klanten

DIEMEN Het is natuurlijk toeval, maar ook opmerkelijk. De afgelopen periode hebben twee klanten een aanzienlijke geldprijs gewonnen met respectievelijk een lot in de Lotto en een staatslot dat zij bij Primera Koopmans in winkelcentrum Diemerplein hadden gekocht. Je zou er bijgelovig van kunnen worden.

Tijdens de Lotto XL-trekking van zaterdag 13 november 2021 viel een prijs van 25.000 euro op een lot dat was gekocht bij Primera Koopmans. De Lotto schonk Primera Koopmans ballonnen om de zaak te versieren en klanten en voorbijgangers te wijzen op de prijs die was gevallen. 

Zes weken daarvoor was het ook raak. Tijdens de trekking van de Staatsloterij op 1 oktober won een klant die een staatslot bij Primera Koopmans had gekocht een geldprijs van 10.000 euro. De Staatsloterij schonk Primera Koopmans een bord waarop was aangegeven dat een klant 10.000 euro had gewonnen.

Rick Wildschut is samen met Jan Koopmans eigenaar van Primera Koopmans. "We hebben veel reacties van klanten ontvangen. Zij vinden het leuk dat er prijzen zijn gevallen op loten die bij ons zijn gekocht. Sommige klanten zeggen erbij dat zij voortaan hun staatslot bij ons gaan kopen of hun lottoformulier bij ons in de zaak gaan invullen. Wij vinden het natuurlijk heel leuk dat twee klanten van onze zaak een mooie prijs hebben gewonnen. Allereerst gunnen wij onze klanten het beste en het is ook leuke reclame voor de zaak."