Afbeelding
Foto: Diemenvoorelkaar

Diemenvoorelkaar bedankt alle vrijwilligers met een decemberkalender vol cadeautjes

Algemeen

DIEMEN - Om alle vrijwilligers in de gemeente Diemen te bedanken ontvangen zij, namens het vrijwilligersplatform Diemenvoorelkaar.nl, een decemberkalender gevuld met 20 verschillende cadeautjes. 

“We vinden het geweldig dat er elk jaar zo veel mensen voor elkaar klaar staan”, vertelt Amarens te Nijenhuis van Diemenvoorelkaar. “Juist met opnieuw een coronajaar, wat voor veel mensen niet makkelijk was. Voor al die inzet geven we graag iets terug. 

“Om alle vrijwilligers in de gemeente Diemen te bedanken, is er vanaf 7 december voor ieder een digitale decemberkalender met cadeautjes. De kalender is er voor iedereen en maatschappelijke organisaties kunnen hem gratis bij ons aanvragen voor hun vrijwilligers. Naast bedanken hopen we hiermee iedereen te inspireren om volgend jaar ook weer voor elkaar klaar te staan”, aldus Amarens te Nijenhuis. ‘’Op Diemenvoorelkaar.nl kunnen inwoners makkelijk contact met elkaar leggen om iets voor een ander te doen of te betekenen voor de maatschappij. Voor een plaatsgenoot, de buurt, de gemeente of de natuur. Natuurlijk kun je via de website ook op zoek gaan naar sociale contacten. Het werkt precies zoals die welbekende marktplaats maar dan zonder geld: vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk worden verzameld en gematcht. De veiligheid wordt bewaakt door een combinatie van een slim screeningsalgoritme en het team van Diemenvoorelkaar. Veel inwoners hebben de weg naar de website reeds gevonden. Ben je nog niet bekend met het platform, neem dan zeker eens een kijkje om te zien of er iets van jouw gading bij is”, aldus Amarens te Nijenhuis.