Sv Diemen was sterker dan GeuzenMiddenmeer.
Sv Diemen was sterker dan GeuzenMiddenmeer. Foto: Trudy Kroese

Sv Diemen wint thuisduel

DIEMEN Sv Diemen heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen GeuzenMiddenmeer met 2-0 gewonnen. Bij rust leidde de ploeg van de trainers Raymond Aarts en Bas van Bergen met 1-0.

Sv Diemen kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Bradley Tifrus. Na de hervatting bepaalde Tifrus de eindstand op 2-0.

Balverlies

Raymond Aarts: "De wedstrijd was niet goed. De ploeg leed veel balverlies. De bal werd te snel weggegeven. Maar we hebben ook heel weinig kansen weggegeven. Het resultaat was goed en we staan nu op de vierde plaats."

Vijftien punten

Sv Diemen heeft na acht duels vijftien punten en staat op de vierde plaats van de vierde klasse E. Vlug en Vaardig is koploper met achttien punten uit zeven duels. Real Sranang en ZSGOWMS delen de tweede plaats. Beide ploegen hebben na acht duels zestien punten. Real Sranang heeft een beter doelsaldo dan ZSGOWMS.

De wedstrijden Vlug en Vaardig-TABA en CTO '70-Real Sranang werden zaterdag afgelast. ZSGOWMS-TOS-Actief eindigde in 4-3.

Het eerste team van sv Diemen komt zaterdag niet in actie. De KNVB heeft maandag besloten dat de competitiewedstrijden van het amateurvoetbal in de A-categorie komend weekeinde niet doorgaan. Daar valt sv Diemen 1 onder.
Later deze week wordt een besluit genomen over het programma in de A-categorie voor de weekenden van 11 en 12 december en 18 en 19 december.
Als gevolg van de coronamaatregelen moeten sportaccommodaties om 17.00 uur sluiten. De selectie van sv Diemen kan dus niet op maandag- en woensdagavond trainen. Er wordt binnenkort besloten of het mogelijk is om op andere tijdstippen te trainen.