Bas van Bergen en Raymond Aarts.
Bas van Bergen en Raymond Aarts.

Sv Diemen wint uitwedstrijd tegen TOs-Actief: 0-1

DIEMEN Sv Diemen heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen TOS-Actief met 0-1 gewonnen. Bij rust was de stand 0-0.

TOS-Actief en sv Diemen maakten er een spannende wedstrijd van. Kort voor het slotsignaal van de scheidsrechter besliste Rick de Jong de wedstrijd in het voordeel van de ploeg van de trainers Raymond Aarts en Bas van Bergen.

Het was de tweede overwinning op rij van sv Diemen. Vorige week versloeg sv Diemen TABA met 4-0. 

Raymond Aarst is tevreden: "We waren de hele wedstrijd de bovenliggende partij. We kregen een aantal grote kansen die niet werden benut. Conditioneel waren we veel beter en de tegenstander raakte vermoeid. Aanvoerder Rick de Jong scoorde uit een vrije trap. Daarna maakten we nog 0-2, maar dat doelpunt werd onterecht afgekeurd."

Vlug en Vaardig, dat de uitwedstrijd tegen Zeeburgia met 3-4 won, blijft koploper in de vierde klasse E. Die ploeg heeft na zeven duels achttien punten. Real Sranang staat met zestien punten uit acht duels op de tweede plaats. SC Overamstel en ZSGOWMS hebben na zeven duels dertien punten. SC Overamstel heeft een iets beter doelsaldo dan ZSGOWMS.

Sv Diemen staat nu op de vijfde plaats. De ploeg heeft na zeven duels twaalf punten. Ook Zeeburgia heeft twaalf punten, maar kwam een keer meer in actie dan de ploeg uit Diemen.

Sv Diemen staat op de vijfde plaats van vierde klasse E

Sv Diemen speelt op zaterdag 27 november thuis tegen GeuzenMiddenmeer. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur. Er is vanwege de coronamaatregelen geen publiek welkom bij het duel. GeuzenMiddenmeer heeft na zeven duels acht punten en staat op de negende plaats. GeuzenMiddenmeer won zaterdag met 3-1 van ZSGOWMS.