Afbeelding

Martin Williams

Entertainer-zanger, spreekstalmeester tijdens busoptocht van Sinterklaas


Hoe kijk je terug op de optocht van Sinterklaas?
"Ik vond het geweldig. We hebben vijf uur lang door alle wijken van Diemen gereden en het bereik was dit keer heel groot. De kinderen in alle wijken konden Sinterklaas en zijn pieten van dichtbij zien en ik heb ook oude mensen gezien die van achter hun raam naar de optocht keken. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen."

Wat doe je als entertainer en zanger?
"Ik treed al 35 jaar op. Onder normale omstandigheden treed ik veel op: in cafés, restaurants, hotels, braderieën en tijdens feesten. Maar door de coronamaatregelen heb ik de laatste anderhalf jaar veel minder opgetreden dan in de jaren daarvoor."

Wat doe je voor werk?
"Ik ben sinds anderhalf jaar directeur van AA Bakeries in Born in Limburg. Wij maken donuts. Ik vind het heel leuk werk."

Wat zijn je hobby's?
"Ik ben voetbal- en keeperstrainer bij voetbalclub FC Horst in mijn woonplaats Ermelo. Ik train het team van mijn zoon van tien."

Naar welke muziek luister je thuis?
"In heb een heel brede smaak. Ik houd van easy listening tot rock, zeg maar van Frank Sinatra tot Metallica."

Heb je een favoriete plek in Diemen?
"Ik heb 35 jaar in Diemen gewoond. Ik ben er geboren en getogen. Wij woonden in de Prinses Irenestraat. Ik kom regelmatig in Diemen, mede omdat mijn oudste zoon hier woont. Hij woont in Plantage de Sniep. Ik ga dan meestal even kijken in de Prinses Irenestraat."