Veel sfeer bij sv Diemen-TABA.
Veel sfeer bij sv Diemen-TABA. Foto: sv Diemen

Sv Diemen wint van TABA: 4-0

DIEMEN Sv Diemen heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen TABA met 4-0 gewonnen. Bij rust leidde de ploeg van de trainers Raymond Aarts en Bas van Bergen met 2-0.

Het was zaterdagmiddag voorlopig de laatste keer dat er supporters langs de lijn mochten staan. De sfeer was dan ook uitstekend. Supporters staken fakkels af. Het duel tussen sv Diemen en TABA kon een week eerder niet doorgaan omdat TABA over onvoldoende spelers beschikte.

Sv Diemen was in de herkansing tegen TABA veel sterker. Voor rust scoorden Wouter Holthuizen en Rick de Jong. Na hervatting bepaalden opnieuw Wouter Holthuizen en invaller Edward Agbozo de eindstand op 4-0. Edward Agbozo is een speler die is doorgebroken uit de jeugd van sv Diemen.

De overige clubs in de vierde klasse E kwamen afgelopen zaterdag niet in actie. Er was een bekerprogramma. Sv Diemen werd eerder dit seizoen uitgeschakeld in de poulefase van het bekertoernooi. SV Diemen heeft na de overwinning op TABA negen punten uit zes duels en staat op de zesde plaats van de vierde klasse E. DEVO' 58 heeft eveneens negen punten, maar speelde één wedstrijd meer dan sv Diemen. Vlug en Vaardig is koploper. Die ploeg heeft na zes duels vijftien punten. ZSGOWMS, Real Sranang  en SC Overamstel hebben dertien punten. ZSGOWMS speelde zes duels. Real Sranang en SC Overamstel kwamen al zeven keer in actie.
Sv Diemen speelt op zondag 20 november een uitwedstrijd tegen TOS-Actief. De wedstrijd begint om 15.00 uur. Bij de wedstrijd van komende zaterdag mag uiteraard geen publiek aanwezig zijn. Dit is het gevolg van de coronamaatregelen die momenteel van kracht zijn.