Afbeelding
Foto: Leeuwen, Doug Jr.

Doug jr. van Leeuwen

Wat doe je bij sv Zeeburg?
"Ik ben trainer-coach van dames 1, dames 2 en dames 3. Ik coach tijdens de wedstrijden het team van dames 2 (Aleydin Aliev is trainer-coach van dames 1). In het verleden ben ik vijf jaar trainer-coach van dames 1 van sv Zeeburg geweest. Wij trainen drie keer per week. Op maandag traint dames 1 en doet een aantal speelsters van het tweede mee. Op woensdag trainen de speelsters van dames 1, 2 en 3 samen en op vrijdag trainen dames 1 en dames 2 samen. Op maandag en woensdag trainen wij in de Aristoshal in Amsterdam. Daar kunnen wij met hars trainen. Op vrijdag trainen wij in sporthal Diemen."

Wat zijn je hobby's?
"Ik ben zeven dagen per week met handbal bezig, maar ik ga ook graag uit. Ik speel in het tweede team van Aristos. Dat team bestaat uit allemaal voormalige eredivisiespelers. Wij komen uit in de hoofdklasse en staan bovenaan. Wij zijn bewust op een lager niveau gaan spelen  wij geen zin hebben in verre uitwedstrijden."

Waar ga je uit?
"Ik ga graag naar festivals. De laatste keer ben ik bij het festival Mystic Garden geweest. Dat was in september. Met vrienden kom ik regelmatig in Café Lowietje in de Jordaan. Met het team van sv Zeeburg gaan wij weleens wat drinken in Cheers in Diemen. Maar ook die zaak sluit nu helaas om 20.00 uur."

Heb je een favoriet vakantieland?
Indonesië en Curaçao. Ik ben in beide landen een keer geweest. Mijn vader is in Indonesië geboren en ik wil daar snel weer een keer heen om de geboorteplaats van mijn oma en vader te bezoeken. Indonesië is een schitterend land: het is een heel mooi land, het weer is er heerlijk, het eten is er heel lekker en de sfeer is er relaxed."