Afbeelding

Hanna Ipek

Hoe gaat het met Febo?
"Goed. Ik mag niet klagen. De zaak is op 28 augustus opengegaan. Het is vanaf het eerste moment lekker druk geweest. We hebben al veel vaste gasten. Het hele assortiment is in trek bij onze klanten. Er is veel belangstelling voor de grillburgers, kroketten en patat. Maar ook de andere artikelen worden goed verkocht. We hebben voor de zaak picknicktafels staan waar onze klanten kunnen gaan zitten en van hun eten en drinken kunnen genieten. De rommel wordt uiteraard altijd opgeruimd. Dat vinden wij heel belangrijk."

Wat zijn je hobby's?
"Sport en lezen. Ik heb vroeger bij CTO '70 in Duivendrecht gevoetbal. Ik was een aanvaller en scoorde veel. Ik ben gestopt met voetballen omdat ik het druk heb met mijn werk. Ik lees de Bijbel en boeken over de achtergronden van mijn Armeense cultuur."

Heb je favoriete muziek?
"Ik luister vooral naar Nederlandse en Engels hiphop."

Heb je een favoriet vakantieland?
"Griekenland. We zijn daar diverse keren geweest en het beviel goed."

"Wat is je favoriete plek in Diemen?
"Mijn zaak natuurlijk. Verder winkelcentrum Diemerplein. Wij wonen in Amsterdam-Zuidoost, maar hebben in het verleden vijf jaar aan De Kruidenhof in Diemen-Zuid gewoond. Mijn vrouw en ik doen nog altijd boodschappen in winkelcentrum Diemerplein. Het aanbod in het winkelcentrum is goed en gevarieerd en de sfeer is goed."

Wat vind je van de sfeer in Diemen?
"De sfeer is heel leuk. De meeste mensen zijn vriendelijk en positief."