Klanten stappen de Vomar voordeelmarkt binnen.
Klanten stappen de Vomar voordeelmarkt binnen. Foto: Trudy Kroese

Vomar Voordeelmarkt trekt veel klanten

DIEMEN De Vomar Voordeelmarkt in winkelcentrum Diemerplein is zondagmorgen opengegaan. De klanten reageren positief op de nieuwe supermarkt.

De Vomar Voordeelmarkt is gevestigd in het pand waar tot vorige maand Deen zat. Nadat Deen op vrijdagmiddag 22 oktober definitief de deuren had gesloten is het pand verbouwd en ingericht als een Vomar Voordeelmarkt. Het was zondagochtend meteen erg druk in de zaak. Voor klanten was er een gratis beker koffie en een croissant. Vomar Voordeelmarkt had speciale aanbiedingen om de opening te vieren. Klanten die minimaal voor 15 euro besteedden ontvingen gratis een versgebakken appeltaart. Klanten vinden overigens altijd aanbiedingen in de zaak. Personeel reikte aan klanten een plattegrond van de supermarkt uit. Dit maakte het makkelijk om artikelen te vinden. Klanten die in het verleden bij Deen kwamen treffen onder het personeel veel bekende gezichten: het voormalige team van Deen werkt nu bij de Vomar Voordeelmarkt in Diemen. De klanten toonden zich zondag enthousiast over de nieuwe supermarkt.

Er zijn klanten die de indruk hebben dat de Vomar Supermarkt groter is dan de Deen. Dit is niet het geval. Maar door een nieuwe en scherpe inrichting, nieuwe verlichting en lichte plafonds straalt de zaak veel ruimte uit. Klanten van Vomar Voordeelmarkt treffen een uitgebreid en gevarieerd assortiment en veel aanbiedingen. Vomar Supermarkt beschikt over een planten- en bloemenafdeling en een koopjesmarkt. Hier vinden klanten non-foodartikelen tegen aantrekkelijke prijzen. De koopjesmarkt is enorm in trek bij de klanten.
Op de etalageruiten aan de kant van de gang van het winkelcentrum zijn afbeeldingen van het vroegere Diemen te zien. Het gaat om enorme afdrukken van foto's die eigendom zijn van de Historische Kring Diemen.