Dames 1 van De Meeuwen.
Dames 1 van De Meeuwen. Foto: De Meeuwen

Eerste damesteam van De Meeuwen verliest

DIEMEN Het eerste damesteam van De Meeuwen heeft zaterdagavond de uitwedstrijd tegen KZC met 12-2 verloren. Het eerste herenteam verloor eveneens een uitduel. De heren gingen onderuit bij ZPC Worden: 10-2.

Het was de tweede nederlaag in successie van de Dames 1 van De Meeuwen. De ploeg begon de competitie 2021-2022 uitstekend. De eerste drie wedstrijden werden gewonnen. De dames startten de competitie met een overwinning voor eigen publiek op ZV Haerlem: 12-4. Daarna werd de thuiswedstrijd tegen DWT met 4-2 gewonnen. In de eerste uitwedstrijd won Dames 1 met 6-8 bij VZV. Het waterpoloteam uit Diemen had na drie duels maar liefst negen punten.

De laatste twee weken zijn de prestaties van Dames 1 van De Meeuwen minder. De thuiswedstrijd tegen Ocaunus ging met 4-15 verloren en afgelopen zaterdagavond toonde KZC zich sterker dan De Meeuwen: 12-2.

Het eerste damesteam van De Meeuwen komt uit in de eerste klasse A. De ploeg heeft na vijf duels negen punten en staat op de zevende plaats. DAW is koploper Die ploeg heeft na zes duels 18 punten. ZPC Amersfoort staat met vijftien punten op de tweede plaats. ZPC Amersfoort kwam pas vijf keer in actie. 

De dames van De Meeuwen spelen op zaterdag 13 november een thuiswedstrijd tegen de koploper DAW. De wedstrijd in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran begint om 20.40 uur.

Het eerste herenteam van De Meeuwen verloor eveneens met grote cijfers. De ploeg verloor de uitwedstrijd tegen ZPC Woerden met 10-2. De heren spelen op zaterdag 13 november eveneens een thuiswedstrijd. De ploeg ontvangt De Aalscholver. De wedstrijd begint om 21.45 uur.

Dames van De Meeuwen ontvangen zaterdag koploper DAW