De velden van HC Diemen.
De velden van HC Diemen. Foto: HC Diemen.

Hockeyclub Diemen kan op 6 november spelen op nieuwe velden op Sportpark De Diemen

Algemeen

DIEMEN - De nieuwe velden van Hockeyclub Diemen op Sportpark De Diemen zijn op donderdag 28 oktober goedgekeurd door de gemeente Diemen en de KNHB.   

Deze twee velden, een waterveld en een zandveld, zijn als eerste opgeleverd tijdens de herinrichting van Sportpark Diemen. 

HC Diemen is heel blij met de oplevering van de twee velden. “Het is een lang verwachte droom die is uitgekomen. Onze ruim 300 leden hebben eindelijk een eigen plek in Diemen. De eerste teams kunnen op zaterdag 6 november voor het eerst thuis spelen. Snel daarna kan er ook door de leden op de velden worden getraind”, aldus HC Diemen.

In de weken dat Aannemersbedrijf Van Wijlen aan de realisatie van de velden heeft gewerkt, is een groep vrijwilligers druk bezig geweest met het opknappen van het clubhuis. Veel ouders van leden hebben geholpen met schoonmaken, schuren en verven. Een kleine groep ervaren klussers heeft gezorgd voor een nieuwe indeling van de kantine, een nieuwe bar, de keuken en de verlichting. Daarnaast heeft een kleine groep vrijwilligers gezorgd voor de inrichting en meubels. “Het was een enorme klus, maar iedereen is klaar voor 6 november. Wij hopen dat de andere sportverenigingen ook snel kunnen genieten de nieuwe velden.”