Sv Diemen was veel sterker dan OSC.
Sv Diemen was veel sterker dan OSC. Foto: Trudy Kroese

Sv Diemen wint van OSC: 6-1

DIEMEN Sv Diemen heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen OSC met 6-1 gewonnen. Bij rust leidde de ploeg van de trainers Raymond Aarts en Bas van Bergen met 2-0.

Sv Diemen heeft zich gerevancheerd voor de nederlaag van vorige week tegen SC Overamstel. Sv Diemen kwam op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Hans van de Mortel. Martijn Strijp bepaalde de ruststand op 2-0.

Ook na de hervatting was sv Diemen de beste ploeg. Gianno dos Passos zette sv Diemen op een 3-1 voorsprong. Daarna deden de bezoekers iets terug: 3-1. Dos Passos soorde opnieuw en bracht het verschil weer op drie treffers: 4-1. De zege van sv Diemen kwam niet meer in gevaar. In de slotfase van het duel zette Bradley Tifrus de thuisclub op een 5-1 voorsprong. Gianno dos Passos maakte daarna zijn derde doelpunt en bepaalde de eindstand op 6-1.

Tevreden

Raymond Aarst is tevreden met het resultaat en het vertoonde spel van sv Diemen. "De ploeg heeft een goede wedstrijd gespeeld. Maar we hadden al in de eerste helft verder afstand kunnen en moeten nemen."

Real Sranang leverde zaterdag voor het eerst in deze competitie punten in. De ploeg speelde voor eigen publiek met 3-3 gelijk tegen TOS-Actief. Real Sranang blijft koploper in de vierde klasse E. De Amsterdammers hebben na vijf duels dertien punten. ZSGOWMS en Vlug en Vaardig delen de tweede plaats. Beide ploegen hebben negen punten, maar kwamen pas vier keer in actie.
Sv Diemen heeft na de overwinning op OSC zes punten uit vier duels en staat op de achtste plaats. Sv Diemen gaat op zaterdag 30 oktober op bezoek bij AGB. De wedstrijd in Amsterdam begint om 14.30 uur. AGB staat op de twaalfde plaats. AGB heeft na vier duels drie punten.