Afbeelding

José Daniels

Eigenaar Women's Joy aan Rode Kruislaan 1536, werkt 15 jaar in Diemen

Hoe gaat het met Women's Joy?
"Women's Joy is een sportschool voor vrouwen. Wij bestonden op 1 oktober 15 jaar. We hebben een moeilijke periode achter de rug vanwege de sluiting als gevolg van de coronamaatregelen. Toen we dicht moesten ben ik met de vrouwen buiten gaan sporten. Hier op het pleintje voor Women's Joy en in sportpark Middenmeer. Ik ken dat sportpark goed, want wij wonen er vlakbij: in Park de Meer. De leden en ik waren blij dat wij in het voorjaar weer open mochten. Ik heb zelf ook een zware periode achter de rug. Ik heb op 22 oktober 2020 een zwaar hartinfarct gehad. Ik heb vijf bypasses gekregen en twee maanden moeten revalideren."

Wat zijn je hobby's?
"Sporten, breien en uitgaan. Ik heb altijd gebokst bij een sportschool in Amsterdam-Oost. Daar moest ik vanwege mijn gezondheid mee stoppen. Maar ik wil binnenkort weer beginnen met boksen. Het is goed voor mijn conditie."

Waar ga je uit?
"We gaan graag een borrel drinken of uit eten. Als wij uitgaan is dat dikwijls in Amsterdam. Maar we komen ook graag bij zaken als Brasserie Drusius en Hachi in Diemen. Daar kun je lekker eten."

Heb je een favoriete plek?
"Women's Joy in Diemen natuurlijk. Maar ik kom ook graag in modezaak TOF aan de Muiderstraatweg in Diemen. Die zaak is van twee dames en zij doen het erg goed."

Heb je een favoriet vakantieland?
"Wij komen graag in Egypte en Frankrijk. Ik vind het heerlijk om te snorkelen en lekker te eten en te drinken. En het is in die landen mooi weer."