Madi Diemen

Vervolg van voorpagina.

"Iedereen heeft weleens problemen en vaak los je die zelf wel op. Maar soms kan het zijn dat je er niet uitkomt. Dat er niemand is met wie je over je problemen kunt of durft te praten. Dan is het belangrijk als men weet dat wij er zijn. Dat onze hulpverleners ondersteunen bij het oplossen van problemen in het dagelijks leven. Of het nu gaat over werk, geld, gezin of relaties. Een betrokken team met maatschappelijk werkers, (ouderen)adviseurs, schuldhulpverleners en sociaal raadslieden helpt om weer grip op het leven te krijgen", aldus Drost.

kiest voor een herkenbare naam met een duidelijke link naar de gemeente Diemen. Het nieuwe logo verwijst subtiel naar de kernwaarden ‘positiviteit, daadkracht en betrokkenheid’ en de slogan 'Madi Diemen geeft grip op ’t leven!' vat daarbij samen wat Madi Diemen doet en wil bereiken. Meer informatie en een overzicht van haar diensten is te vinden op https://madidiemen.nl/


Zonnebloemen 

Het was het derde jaar in successie dat de Groencommissie Anne Frankwijk de zonnebloemwedstrijd heeft georganiseerd. In mei hebben alle bewoners van de wijk een zakje zaad gekregen van de groencommissie. Er deden veertien bewoners mee aan de wedstrijd. De prijswinnaars zijn: 1e prijs: Marissa Timmer, 2e prijs: Jonathan Piet en 3e prijs: Ninke Harten, Roel Niessen, Jonathan en Neeltje. De feestelijke prijsuitreiking vond plaats op het Malalaplantsoen. 


Voedselbank houdt winkelactie

DIEMEN Stichting Voedselbank Diemen houdt op zaterdag 4 september een winkelactie bij Albert Heijn in winkelcentrum Diemerplein. De winkelactie duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Vrijwilligers van Stichting Voedselbank Diemen staan zaterdag bij Albert Heijn en hopen dat klanten een of meerdere artikelen extra kopen en die aan de voedselbank willen schenken. 

Stichting Voedselbank Diemen verstrekt elke week voedselpakketten aan de cliënten.