Groene Lintje

Vervolg van voorpagina.

Ook staat GroenLinks op 28 augustus van 09.00 tot 12.00 uur met een smoothiefiets op het marktplein in Diemen. Terwijl mensen hun eigen biologische smoothie fietsen, kunnen ze aangeven wie de groenste inwoner van Diemen is. Tot 19 september 2021 kunnen mensen of organisaties worden aangemeld. Het bestuur en de fractie van GroenLinks Diemen bespreken de inzendingen en maken eind september bekend welke drie personen en/of organisaties in aanmerking komen. Dan start de echte verkiezing: de inwoners van Diemen kunnen via een stemtool bepalen wie van deze drie genomineerden het lintje krijgt. GroenLinks Diemen reikt het lintje half oktober 2021 uit en zorgt ervoor dat deze persoon of organisatie op een mooie manier in het zonnetje wordt gezet.


Boek

Vervolg van voorpagina

Het boek is te koop via JeJoLi.producties@gmail.com en kost 12,50 euro. EDOG Muzikaal Theater is bezig met de repetities voor twee voorstellingen: 'All You Need Is Love' op 19 september in Theater de Omval (om 15.00 uur en 19.00 uur) en 'Cinderella' in 2022 in Sporthal Diemen.


Reünie Scouting Diemen gaat niet door

DIEMEN Scouting Diemen bestond in oktober 2020 75 jaar. Scouting Diemen had dit lustrum graag willen vieren met de leden en oud-leden. Maar door corona kon dit niet doorgaan.

"De reünie is al twee keer uitgesteld omdat samenkomen met veel mensen niet verantwoord was. Inmiddels denken wij dat ook de nieuwe datum van 9 oktober niet haalbaar is. De reünie voor het 75-jarig bestaan gaat daarom definitief niet door. Een grote teleurstelling. Niet alleen voor ons, maar ook voor de vele (oud-)leden. Wel heeft Scouting Diemen besloten om in 2025 het 80-jarig bestaan te gaan vieren. Wij gaan door met het digitaliseren van de archieven met foto's en ander materiaal. Daarvoor zijn bijdragen nog steeds welkom. Ook zoeken we nog contactgegevens van (oud-)leden. We blijven bereikbaar via jubileum@scoutingdiemen.nl", aldus Scouting Diemen.