Afbeelding
Foto:

Cora Verhoef

Werkt bij Welzijn Diemen als coördinator van Het Noorderlicht, werkt tien jaar in Diemen

Waar bestaat je werk uit?
"Ik organiseer activiteiten in Het Noorderlicht. Het gaat onder andere om recreatieve en creatieve activiteiten. Ik werk hier vier dagen per week en heb het enorm naar mijn zijn. Ik organiseer vooral activiteiten voor de oudere senioren, mensen vanaf tachtig jaar. Het werk is heel leuk. De activiteiten worden enorm gewaardeerd door de mensen die ze bezoeken. Er komen veel senioren uit Diemen-Noord, maar ook senioren uit de andere wijken van Diemen."

Wat zijn je hobby's?
"Ik heb diverse hobby's: ik speel bridge, vlieger op het strand en vind het leuk om uit te gaan."

Waar ga je uit?
"Ik ga graag naar theatervoorstellingen. Maar ik vind het ook leuk om naar gezellige kroegjes te gaan. Ik woon in Zaanstad. Als ik uitga is het meestal in Zaanstad. Maar ik kom ook graag in de Jordaan in Amsterdam. Ik heb daar vroeger gewerkt en ken die buurt goed."

Heb je een favoriet vakantieland?
"Ik kom graag in Italië en dan vooral in Toscane. Ik ben en er regelmatig geweest. Ik hoop in september weer naar Italië te gaan."

Wat is je favoriete plek in Diemen?
"Het Diemerbos. Ik kom daar af en toe. Ik vind horecazaak House of Bird een aanwinst. We gaan binnenkort met de senioren naar House of Bird. Lekker op het terras zitten."

Hoe vind je de sfeer in Diemen?
"Heel erg leuk. Er zijn veel voorzieningen, ook voor senioren. Daarnaast is er in Diemen van alles te doen. Diemen is een groot dorp, maar geen grote stad. Ik denk dat dat voor een goede sfeer zorgt."