Afbeelding
Foto:

Tommy Gans

Coördinator Sport bij Kinderzomerspelen, woont 25 jaar in Diemen.

Welke sportactiviteiten hebben jullie georganiseerd?
"We hebben op het veld en in de sportzaal diverse sportactiviteiten gedaan, waaronder voetbal, basketbal en de krokodillenvijver. Als coördinator Sport heb ik voor de begeleiding van de begeleiders en de kinderen gezorgd. Ik was voor de tweede keer coördinator Sport, daarvoor ben ik zes jaar begeleider geweest tijdens de Kinderzomerspelen."

Wat doe je voor werk?
"Ik ben koerier bij het bedrijf OCS. Ik bezorg pakketten en belangrijke brieven. Het werk bevalt mij goed."

Wat zijn je hobby's?
"Voornamelijk voetbal. Ik heb in de jeugd van sv Diemen gespeeld en maakte daarna deel uit van de zondagselectie. Nadat de zondagselectie van sv Diemen werd opgeheven heb ik vorig seizoen voor TOG gespeeld. Het was een heel kort seizoen. Ik ben weer weer teruggekeerd bij sv Diemen. Ik wil zo snel mogelijk weer helemaal fit worden."

Je bent supporter van Ajax.
"Ik heb geen seizoenkaart, maar als het even kan ga ik naar een thuiswedstrijd van Ajax. Mijn favoriete speler van Ajax is Ryan Gravenberch. Ik ben er 100 procent van overtuigd dat Ajax weer kampioen wordt."

Waar ga je uit?
"Wij gaan vooral uit in Amsterdam, meestal naar het Leidseplein en de omgeving. Maar ik kom zo nu en dan ook in horecazaken in Diemen. In 't Pandje en Cheers."

Wat vind je van de sfeer in Diemen?
"Ik vind de sfeer goed en prettig. Ik ken behoorlijk veel mensen in Diemen en de mensen gaan hier over het algemeen op een leuke manier met elkaar om."