Het clubgebouw van sv Diemen.
Het clubgebouw van sv Diemen.

sv Diemen houdt het Pascal Schroeijers toernooi

DIEMEN sv Diemen houdt op zaterdag 21 augustus het Pascal Schroeijers toernooi. De opbrengst van het toernooi is bestemd voor het Prinses Maxima Centrum. 

Het toernooi wordt georganiseerd door Sjaak van Wijde en Nick van Huizen, vaders van spelers van sv Diemen onder 14 1.

Pascal Schroeijers overleed op 31 juli 2020 aan de gevolgen van kanker. Pascal Schroeijers was zijn hele leven aan sv Diemen verbonden. Als speler, leider, trainer, scheidsrechter en kantinebeheerder heeft hij zijn steentje bijgedragen.
Het Pascal Schroeijers toernooi begint op zaterdag 21 augustus om 10.30 uur. Er doen jeugdteams van de volgende verenigingen mee: sv Diemen (onder 14 1 en onder 14 II), DRC, Legmeervogels, Pancratius, Wooter Academy en Zeeburgia. De finale begint om 16.15 uur. Na afloop van het toernooi is er muziek. Yes-R uit Diemen zal optreden.

Ieder jaar krijgen ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker. Eén op de vier kinderen daarvan overlijdt helaas nog. De missie van het Prinses Máxima Centrum is ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven. Daarbij heeft het Prinses Maxima Centrum de steun van iedereen nodig.

Sjaak van Wijde is een actie gestart om geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum. Meer informatie kan worden gevonden via de link: https://documentcloud.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:8a81650e-6147-4419-b577-1c69656748a2#pageNum=1

Daar is ook te vinden op welke wijze een bedrag kan worden overgemaakt.

Voor meer informatie: sjaakvanwijde@hotmail.com.