Afbeelding

Danny Post

Algemeen coördinator Kinderzomerspelen, 18 jaar actief in Diemen

Verheug je je op de Kinderzomerspelen?
"Heel erg. Ik ben voor de achttiende keer algemeen coördinator. De Kinderzomerspelen duren drie weken en hebben een succesvolle formule. Er is creatief, theater en sport en er zijn weer grote spellen. We beginnen maandag met de zeskamp. De kinderen die daaraan deelnemen komen dan meteen in contact met alle facetten van de Kinderzomerspelen. Op dinsdag- en donderdagochtend wordt er gezwommen. Het is net als vorig jaar niet mogelijk om uitstapjes te maken. Dit in verband met de coronamaatregelen."

Wat doe je voor werk?
"Ik ben elektricien bij de firma Knipmeijer en Blok. Ik heb het er naar mijn zin. Ik vind het werk leuk."

Wat zijn je hobby's?
"Mijn kinderen en kleinkinderen. Ik heb zelf een zoon: Mitchell. Mijn vrouw Margriet heeft twee dochters: Danielle en Pauline. Danielle en haar man Danny hebben twee zonen en een dochter."

Doe je aan sport?
"Nee, maar ik kijk wel naar sport. Ik ben fan van Ajax en volg de Formule 1. Mijn zoon Mitchell en ik hebben in het verleden twaalf jaar een seizoenskaart bij Ajax gehad."

Heb je een favoriete plek in Diemen?
"Het winkelcentrum. Dat is gezellig en er zijn daar ook leuke horecazaken zoals Cheers en Drusius."

Wat kan er beter in Diemen?
"De inzameling van afval. De afvalcontainers zijn vaak vol of zitten klem. Het is dan niet mogelijk om afval in de containers te deponeren. Maar over het algemeen genomen zijn de zaken in Diemen goed geregeld."