Afbeelding
Foto:

Lucky Hijzelendoorn

Eigenaar Lucky's Vispaleis, staat bijna tien jaar op het plein bij winkelcentrum De Kruidenhof

Vertel eens over Lucky's Vispaleis.
"Ik sta eind van dit jaar alweer tien jaar bij winkelcentrum De Kruidenhof in Diemen-Zuid. Het gaat goed met de zaak. Ik groei nog steeds. Ik heb het hier eg naar mijn zin. Ik verhuis eind dit jaar naar een andere plek op dit plein. Ik krijg dan een plek aan het einde van het plein, tegenover de avondwinkel."

We willen natuurlijk weten hoe vaak je zelf vis eet.
"Ik eet hier in de zaak regelmatig vis en thuis een keer of vier per week. Ik houd van haring, maar ook van gebakken vis zoals kibbeling en een scholletje."

Heb je hobby's?
"Mijn hobby is ondernemen. Ik ben zo'n 70 tot 80 uur per week bezig met mijn werk. Er komt heel veel bij kijken, denk daarbij aan de inkoop van vis, de administratie en de boekhouding. In mijn vrije tijd ben ik bezig met mijn grote passie voor auto’s. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn vriendin Sharon. Zij werkt bij Lucky's Vispaleis."

Heb je een favoriete winkel?
"Jan van As in Amsterdam, daar koop ik de vis voor de zaak. Mijn dagelijkse boodschappen doe ik bij de Jumbo en Albert Heijn in Diemen."

Heb je een favoriete plek in Diemen?
"De plek waar ik sta bij winkelcentrum De Kruidenhof. Er wordt weleens negatief gesproken over Diemen-Zuid. Ik vind dat niet terecht. Het is hier steeds beter en leuker geworden."

Wat vind je van de sfeer in Diemen?
"Ik vind de sfeer in Diemen goed, Er hangt hier een Amsterdamse mentaliteit."