Activiteiten van Welzijn Diemen.
Activiteiten van Welzijn Diemen.

Club DMN biedt in de zomer tal van activiteiten aan

DIEMEN Na de succesvolle zomeractiviteiten van 2020 biedt Club DMN van Welzijn Diemen ook deze zomer weer verschillende activiteiten aan.

Club DMN wil hiermee de twintigers en dertigers in Diemen activeren om weer de deur uit te gaan na de lange lockdown met beperkende maatregelen.

Ontmoeten, gezelligheid en bewegen staan centraal in het programma van Club DMN zodat er voor iedereen wel iets te doen is in de vakantiemaanden. De eerste activiteiten gaan in juni al van start. Club DMN hoopt natuurlijk dat er tegen die tijd iets meer mogelijk is in groepsverband. Uiteraard houdt Club DMN zich tijdens de activiteiten aan de RIVM-richtlijnen.

Voor de komende maanden staan de volgende activiteiten gepland: woensdag 2 juni start de workshop Podcast maken. Deze workshop bestaat uit zes sessies. In de laatste sessie wordt de podcast opgenomen bij Podcast Factory. De deelnemers maken de podcast met een groepje van maximaal zes personen, waarbij het eigen verhaal de basis vormt voor de podcast. Daarbij kan iedereen zijn eigen kwaliteiten inzetten. Denk aan muziek, vertellen, coördineren, verbinden. Dus loop je al een tijdje met het idee om een podcast te gaan maken, maar weet je niet waar te beginnen, of vind je het toch wel erg spannend? Pak je kans! Verder is er op donderdag 3 juni een Kubb-toernooi. Hierbij spelen deelnemers in twee teams van ieder vier personen tegen elkaar om de 'Koning'. Het toernooi zal buiten plaatsvinden en er kunnen verschillende teams tegen elkaar strijden. De teams met de hoogste scores strijden tegen elkaar voor de Kubb-trofee. Op donderdag 17 juni kunnen echte koffieliefhebbers hun creatieve skills oefenen tijdens de barista-workshop. Op 8 juli is er een Spaanse avond met heerlijke hapjes en drankjes en kunnen de beentjes van de vloer onder begeleiding van Spaanse muziek. Op vrijdag 23 juli kunnen belangstellenden meedoen met outdoor activiteiten in het Diemerbos, zoals lasergamen en Archery tag.

Vrijdag 23 augustus hoopt Club DMN op een superspannende spelletjesavond tijdens Casino Royal. De activiteiten vinden die avond plaats op verschillende locaties in Diemen.

Aanmelden kan via WhatsApp. Geïnteresseerden kunnen een bericht sturen met hun naam, het aantal personen en de activiteit waaraan zij willen meedoen naar nummer 06-507 164 04. Ook voor het inwinnen van meer informatie kan dit nummer worden gebruikt. Via social media zal Club DMN regelmatig updates posten. Dus like en volg Club DMN. Fb: ClubDMN / Insta: club.dmn.

Tijdens de activiteiten worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd