Lex Scholten, Jeroen Nijland en Karlijn Sanou.
Lex Scholten, Jeroen Nijland en Karlijn Sanou.

Sleutels voor eerste bewoner Ouddiemerlaan 20-22

DIEMEN Wethouder Lex Scholten heeft woensdag de sleutels overhandigd aan de eerste bewoner van het pand aan de Ouddiemerlaan 20-22. Het gaat om Jeroen Nijland (28).

Het pand aan de Ouddiemerlaan 20-22 is gerenoveerd en uitgebreid door de firma Rock Beheer BV uit Diemen. In het pand zijn dertien woningen gerealiseerd: vijf sociale huurwoningen en acht woningen met een middelhuur. Ook zijn er twee bedrijfsruimten gevestigd. Een daarvan is verhuurd aan Scooter Diemen. Jeroen Nijland verhuist eind deze week van Our Campus in Diemen-Zuid naar zijn mooie tweekamerappartement aan de Ouddiemerlaan 20-22. Hij is opgegroeid in Diemen en werkt momenteel als horecamedewerker in Het Wapen van Diemen.

Rock Beheer BV gunde wethouder Scholten de eer om de sleutels te overhandigen. De wethouder heeft zich ingezet voor het project en is blij dat er in een straat met veel eengezinswoningen nu ook een pand met sociale huurwoningen en woningen met een middelhuur is. Jeroen Nijland ontving bloemen uit handen van Karlijn Sanou van Rock Beheer BV.