Afbeelding
Foto:

Jeroen Kroonenberg

Mede-eigenaar van Kroonenberg 2Wielers, werkt 6 jaar in Diemen



Hoe gaat het met de zaak?
Mijn vader en ik zijn hier in maart 2015 gestart. Het gaat goed, er is veel vraag naar fietsen. Wij verkopen veel elektrische fietsen, maar ook veel fietsen voor woon-werkverkeer, mountainbikes en racefietsen. Daarnaast verrichten wij reparaties."

Wat zijn je hobby's?
Vooral vissen. Ik woon in Haarlem en vis graag op snoekbaars. Als het even kan ga ik twee tot drie keer per week 's avonds vissen. Als ik vis hoef ik even nergens aan te denken. Het is een heerlijke vorm van ontspanning."

Doe je aan sport?
"Niet meer. Ik heb vroeger gevoetbald bij HFC in Haarlem en bij Bloemendaal. Hoewel ik in Haarlem woon, ben ik voor Ajax."

Heb je een favoriet vakantieland?
"Frankrijk. Ik vind het heerlijk om daar op de camping te staan. Het is op die camping ook leuk voor mijn dochter van vijf jaar. Mijn vriendin is in verwachting. Ik hoop in november opnieuw vader te worden."

Heb je een favoriete plek in Diemen?
"Het Diemerplein. Ik vind het prettig om even een patatje bij Glenn te halen of met collega's op het terras van Cheers iets te drinken of te eten. Helaas kunnen we momenteel niet op het terras zitten door de coronamaatregelen."

Wat vind je van de sfeer in Diemen?
"De sfeer vind ik goed. De meeste mensen gaan op een prettige manier met elkaar om. Veel mensen nemen de tijd om even een praatje te maken."