SV Zeeburg zoekt verhalen

DIEMEN Handbalvereniging SV Zeeburg bestaat op 1 april 100 jaar. Het is door de coronamaatregelen niet mogelijk om een feest te geven.

SV Zeeburg laat het lustrum niet zomaar passeren. De handbalvereniging geeft een onlinemagazine uit dat in het teken staat van het 100-jarig bestaan.

SV Zeeburg is op zoek naar verhalen over de geschiedenis van de vereniging. Die verhalen kunnen worden opgenomen in het magazine.

SV Zeeburg verzoekt mensen die een leuk verhaal over de club willen delen contact op te nemen via secretaris@svzeeburg.nl

SV Zeeburg houdt op 2 april voor haar leden een onlinebingo die in het teken staat van het 100-jarig bestaan. Tijdens de bingo zijn er meerdere rondes en bij elke ronde is er een prijs te winnen.

Leden van SV Zeeburg kunnen zich voor de online bingo aanmelden via www.svzeeburg.nl/activiteit/100-jarig-bestaan-bingo.

Rob van Dijk, voorzitter van SV Zeeburg: "Maar uitstel is geen afstel, zodra het weer kan willen we wel dat feest geven. Mogelijk in combinatie met SV Diemen. Die vereniging bestaat dit jaar 90 jaar."

DVAV, de voorloper van SV Diemen, werd opgericht op 16 juli 1931.