Huurcontract TIW-Survivors niet verlengd

DIEMEN De rechtbank van Amsterdam heeft het verzoek van TIW-Survivors om het huurcontract op Sportpark De Diemen te mogen verlengen niet gehonoreerd.

Dit betekent dat de honk- en softbalclub uit Diemen moet vertrekken. Op de plek van de accommodatie van TIW-Survivors op Sportpark De Diemen komen twee hockeyvelden voor Hockeyclub Diemen, een extra voetbalveld voor SV Diemen, een handbalveld voor SV Zeeburg en een beachveld. Honk- en softbalvereniging TIW-Survivors had een verzoekschrift ingediend bij de rechtbank van Amsterdam voor verlenging van het huurcontract met de gemeente Diemen.

Het bestuur, de leden en de supporters van TIW-Survivors zijn teleurgesteld over het besluit van de rechtbank. Voorzitter Gregor Rossen: "Op dit moment zijn we bezig met het uitwerken van enkele scenario's. Wij gaan tijdens de algemene ledenvergadering op 25 april een besluit nemen over de toekomst van onze vereniging. Een van de opties is om TIW-Survivors op te heffen. Ik verwacht niet dat dat gebeurt, dat zou ook heel jammer zijn. Ik ben ook juist aangenaam verrast door de vele positiviteit die er nog in de vereniging is. Wij gaan waarschijnlijk met onze jeugdafdeling trainen en spelen op de accommodatie van OVVO in de Watergraafsmeer."

9