Afbeelding
Foto:

Laura Cousin

Eigenaar van Batwoman Fashion aan het Gruttoplein 22 in Diemen-Noord, werkt 18 jaar in Diemen


Hoe gaat het met Batwoman Fashion?
"Het gaat ondanks de coronamaatregelen waaraan modezaken zich dienen te houden redelijk. Ik ben meteen nadat modezaken half december moesten sluiten zeer actief geworden op sociale media. Ik plaats foto's van de kleding die ik verkoop en klanten kunnen die via sociale media, mijn website, per e-mail of telefonisch bestellen. Ik bezorg de kleding bij klanten thuis of stuur de kleding op per postpakket. Als klanten twijfelen over hun maat lever ik kleding in twee maten. Ik doe niet mee aan click & collect. Klanten kunnen nog steeds kleding via Facbook, Instagram en mijn website bestellen. Ik zit hier 18 jaar en heb veel vaste klanten. Zij hebben mij echt door de coronaperiode geholpen en doen dat nog steeds. Daar ben ik enorm blij mee."

Wat zijn je hobby's?
"Ik kijk graag naar sport. Alle wedstrijden van Ajax, de Champions League, EK's en WK's, Olympische Spelen, Formule 1 met Max Verstappen en Wimbledon. Alleen met wielrennen heb ik minder. Ik ben heel erg voor Ajax, maar als Feyenoord in de finale van de Champions League tegen bijvoorbeeld Liverpool zou spelen zou ik voor Feyenoord zijn. Ik vind het ook leuk om naar series op Netflix te kijken en om te zingen en te dansen en op het terras te zitten."

Doe je aan sport?
"Ik woon op negen hoog in een appartement en loop één keer per dag 18 trappen naar boven. Daarnaast doe ik thuis aan fitness met behulp van een app."

Wat kan er beter in Diemen?
"Ik hoop dat er een middelbare school in Diemen komt. Toen mijn zoon naar de middelbare school ging, moest hij elke dag naar Bussum. Ik had het prettig gevonden als er toen een middelbare school in Diemen was geweest."